sâmbătă, 25 septembrie 2010

odata

va veni si ziua cand nu voi mai adormi in tramvai dupa garda de noapte... nu?

luni, 20 septembrie 2010

Dovada

... ca Universul nu ma detesta chiar "maxim, am spus!" e ca planta de apartament primita acum vreo 6 luni inca traieste, ba mai mult, printre toate cacaturile care sunt la mine pe birou - de la praf, sticlute de oja la pixuri, chitante si ochelari de soare plus calculator cu boxe defecte - i-a crescut o frunza* care inca N-A PICAT!

*pe principiul pics or it didn't happen, o sa-i fac si o poza candva, acum mi-e lene sa strang prostiile de pe birou sa se vada si planta cum trebe

joi, 9 septembrie 2010

greata

azi toata ziua mi-a fost rau. ture de la pat pana la baie, pentru vomitat. o tura si pana la spital pentru ceva injectabil. dureri de stomac, de cap, ameteli. si slabiciune. abia am reusit sa ma spal pe cap, abia ma misc, si asta in conditiile in care maine plec pe drum de 7 ore cu masina. bagaj, nefacut.
si singura chestie pe care am putut sa o manac a fost un colt de paine prajita, 3 inghitituri. si doua guri de apa. asta dupa ce am luat in vena medicamentele. horror.
si nu mai vreau la spital. am mai zis eu ca-mi inteleg pacientii, in momentul asta nu vreau pe cineva care sa tipe la mine, sau sa se poarte frumos, vreau doar sa-mi treaca...

marți, 7 septembrie 2010

Insomnia de concediu

Dorm mult, dar nu noaptea. Si cand dorm visez, dar despre sfarsitul lumii.
Super.