miercuri, 23 noiembrie 2011

Crap...

a nins. ma bag inapoi in pat. ma intorc la primavara.
toodles,
Anda

miercuri, 2 noiembrie 2011

Nu-mi mai place......

......sa citesc decat maxim 5 bloguri, si raman entuziasmat de cel mult o postare pe zi. Am renuntat sa mai si scriu, cariera mea de blogger Z-list s-a dus naibii din momentul in care am inceput sa nu ma mai regasesc in blogging-ul din ziua de azi care a devenit meserie. Acum nu mai citesc trairi ale oamenilor, bucurii sau defulari, ci doar despre campanii, cat de fain e prin Ciorogarla la festivalul de statui, cat de misto e sa socializezi cu oamenii din spatele tastelor, ce frumosi bani se pot scoate din blogging, cum a te promovezi, cum trebuie sa iti gasesti public target, cum trebuie sa livrezi daca esti invitat nu stiu unde, cum esti obligat sa scrii ca altfel nu te mai invita nimeni, cum te pot ajuta alti colegi cu sfaturi.... si multe astfel de chestii, cand practic esenta unui blog este cu totul alta(parerea mea)
Poate sunt eu demodat, poate sunt un romantic al blogurilor, poate nu pricep eu care e treaba cu retelele de socializare, poate am ramas in urma la stadiul de -1.0, poate nu vreau progres, poate am devenit un corporatist cu un ritm 9-18, care nu are libertatea celor din online, poate sunt ciufut momentan si de aia defulez....

Am totusi o intrebare, daca toti progreseaza si avanseaza, cum de reuseste unul sa ramana in perceptia mea la fel de inventiv si savuros ca in momentul in care l-am descoperit.....si anume Groparu (nu dau link ca oricum nu are nevoie de cei 3 readeri ai acestui blog)?