vineri, 30 octombrie 2009

Mi-e dor

[via loveyourchaos]

Ziceam cândva că mi-e doar puţin dor de oameni, locuri şi sentimente. Mi-e foarte dor de mare şi tot ce a însemnat ea. Tot. Oameni, locuri şi sentimente.

5 comentarii:

  1. Nu zice chiar "de tot", ca mi se aglomereaza algele, manelistii si preturile inabordabile pe retina si uit de sentimentele frumoase pe care marea, e-adevarat, mi le-a indesat in suflet, unul cate unul, an de an, incetul cu incetul. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...incetul cu incetul, de una singura (m-as hazarda sa scriu).

    RăspundețiȘtergere
  3. :) La marea mea nu au fost manelisti sau alge. Era nisip fin, mare calda, fericire, o plaja cu pietre, un rasarit frumos, sufleu cu ciocolata si portocale, mahmureli [cateva], piele bronzata, obraji durerosi de la atata ras, oameni frumosi. Si mi-e dor de toate astea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, ce-i drept, am si eu o astfel de mare a mea. Imi vine sa o iau cu mine cand plec de acolo, dar nu ar fi corect fatza de ceilalti, care, cu siguranta, ar face acelasi si lucru, ar lua-o acasa. E greu sa-i rezisti. E mai rau atunci cand esti baiat si s-ar putea ca fata de langa tine sa devina un pic geloasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm... eu nu am luat marea cu mine, dar am lasa o bucatica din sufletul meu acolo. Cred ca o sa raman fara, la un moment dat, de atata dor.

    RăspundețiȘtergere