miercuri, 17 martie 2010

Universul imi detesta masina

Asta e concluzia pe care am tras-o acum cateva zile. Altfel cum sa-mi explic ghinionul de a da doi prosti (soferi) in mine in aceeasi iarna (tehnic acum ar trebui sa fie primavara, dar dupa aspect tot iarna e). In fine, ideea e ca daca mie imi merg toate roz (not) masina mea are cam multe de suferit. In decembrie i-am indoit falca stanga, bine nu eu, ala care a dat in ea, da si eu eram de vina ca am scos-o la plimbare. Duminica asta i-am spart si falca dreapta, la fel de vinovat doar prin faptul ca am scos-o la un suc.

Toate accidntele sunt prin virtutea faptului stupide, afara de cazul cand sunt intentionate, gen ea fura masina tatalui sa-l calce pe cap pe idiotul care i-o dat papucii sau o inseala si chiar ii iese!! Astea sunt cazuri speciale si in consecinta geniale, pentru ca se fac filme dupa ele. Dar nu, accidentele mele sunt stupide, iar asta ultimu e monumental. Plec de la mine din zona cu gandul sa dau un darts cu un vechi prieten si ajung la intersectia Lidia cu Calea Martirilor. Intersectie curata, linistita, semafoare, doua benzi, totul regulamentar. Eu in stanga, astept sa se faca verde sa plec inainte. Pornesc incetisor, bag a doua si din spate vine un "grabit" ma ocoleste prin dreapta si face stanga in fata mea acrosandu-ma. Fuck, ce dracu s-a intamplat? imi zic. E duminica, e lejer, lumea e relaxata, toti avem loc, nu ploua, e soare, canta pasarelele merg, la un citro, de cee!!

Ca sa fie ironia majora, tipu era militian de prin judet, se grabea cu copchilu undeva. Asa ca, spoiler fata spart, aripa indoita, plus restul chestiilor ce mi le-am adunat de prin intersectie. RCA frate..o bucurie, zau ca nu!

Si ca sa va confirm ca doar masina are de suferit, aseara am dat o tura cu troleul, asa ca de om prevazator, dar nu de tot, pt ca portofelul electronic imi era GOL. Ma risc eu zicand ca e tarziu, noapte, ora 21 cine dracu mai cauta blatisti la ora asta. Wrong! Se suie 2 controlori pe la Cluj, pac pac, biletele, abonamentele, banii sau viata. Io ce sa zic, fac pe prostu: dau cardul la scanat stiind ca-i gol si ala mi-l scaneaza, dar nush cum s-a intamplat ca scaneru se blocase la cineva dinainte si nu prea mai scana. Tipu il flutura asa la misto si mi-l returneaza cu multumiri in vreme ce mie nu-mi prea venea sa cred ce se intampla. Tre sa fie un ingeras pe-aproape, asta-i clar.
Cred ca trebuie sa-mi sfintesc si masina, ca nu se mai poate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu