marți, 4 ianuarie 2011

Constatare

Poate unii nu stiu, dar sunt un news-freak. Ma uit la stiri sa vad, cine-cum-cand a mai facut accident, si sunt abonata la cateva ziare locale. M-as abona si la alea din Bucuresti, dar cand am avut nevoie rapid de informatii n-am gasit niciunul (help?). Dar sa revenim.
De o saptamana de cand NU lucrez, in judet nu a fost nici macar UN accident care sa merite sa fie mentionat, si se stie ca astia de pe tion scriu despre toate cacaturile (no offense). Nici macar unul.
Ar trebui sa ma consoleze totusi faptul ca nu e joi, cand statistisc vorbind se petrec cele mai multe accidente de masina... nu?

3 comentarii:

  1. Cu alte cuvinte, accidentele care merita mentionate au loc doar cand esti tu la lucru...daca ai fi fost jurnalist "de senzatie" ai fi fost considerata norocoasa...

    RăspundețiȘtergere
  2. era doar o constatare :P
    stiu de ce n-au prea fost accidente de masina in ultima vreme:
    1. vezi postarea lui Paul
    2. lumea pur si simplu a devenit mai "green" zilele astea, mergand MULT pe jos (trotuare pline cu gheata) => fracturi, multe fracturi, trilioane de fracturi!!! :( I don't like fracturi

    RăspundețiȘtergere
  3. mda...ieri am ajuns in timisoara iar si in primele 10 minute eram intinsa pe jos cu un picior indoit sub mine nefiresc pt ca trotuarele arata de parca is patinoare ambulante :))

    RăspundețiȘtergere