duminică, 24 iulie 2011

Crunt, trist....superb!

Nu e posibil ca marea iubire a vestului tarii, mandria banatului, fruncea campionatului, vicecampioana sezonului trecut si marea favorita a viitorului campionat sa fie nedreptatita in asa hal. Singura echipa care s-a impotrivit sistemului, care a jucat curat, care are cei mai multi si mai frumosi suporteri, este retrogradata de mafia fotbalului romanesc si european de pe prima scena a Ligii intai. Lacrimile curg valuri cum nici Bega involburata nu produce, tristetea atinge cote maxime, oamenii nu mai zambesc pe strada, se discuta despre o noua revolutie, despre crearea unei republici, despre rascoale sau atacuri criminale. Echipa fanion a celui mai vestic oras al Romaniei, este trimisa in negura esalonului secund, de unde 3 ani nu are voie sa promoveze.

Ei bine, aceasta suparare fara margini, imi provoaca o asa stare de bine incat nici aparitia unui lipom nu mai conteaza. Sunt atat de fericit sa vad polisti tristi incat imi vine sa urlu de bucurie, si asta numai pentru faptul ca mi-au luat placerea de a vedea fotbal live, prin scandarile lor anti-dinamoviste de la meciuri. Mars fraierilor in liga B, faceti-va abonament la Digi si priviti meciurile adevarate. Da stiu universul ii detesta pe unii, dar pe mine momentan ma divinizeaza!

Un comentariu:

  1. hai ma, Paul, stii cum se spune, ca intre prieteni nu trebuie sa discuti serios despre fotbal, politica sau Dumnezeu. buna gluma. hahaha haha ha...

    RăspundețiȘtergere