marți, 2 august 2011

no. 5

nu, nu este vorba despre chanel no. 5, parfumul, ci despre numarul apartamentului in care locuiesc majoritatea timpului (atunci cand nu umblu creanga, cine stie pe unde), majoritatea a timpului pe care mi-o petrec dormind, mancand, spaland haine, calcand, dormind, dormind, plus alte activitati. si bineinteles: DORMIND!
si stiti, cum e, numarul 5 pe interfon e fix in mijlocul tastaturii. si ghici cine suna la interfon, cand eu sunt in ziua libera, si incerc sa recuperez somnul pierdut pentru ca am incercat sa salvez omenirea in cursul zilei/noptii trecute?!? cine?!?

interfon:BRRRRRRR! BRRRRRRR!
anda: ... (doar nu-s singura acasa...)
inetrfon: BRRRRRRRRR! BRRRRRRRRRRRRRRR!
anda: ... DAAA!
interfon: deschideti, de la facturi vodafone!
anda: (deschid)

peste 7 minute

interfon: BRRRRRRRRRR! BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
anda (infofolita inapoi, comod in pat): pana mea!... DAAAAAA!
interfon: reclame de la real, fara egaaaaal! deschideti?
anda: NU!

peste alte 20 de minute, in mijlocul visului in care sunt urmarita de niste farfurii zburatoare, cu marginile taioase, care zboara (doh!) dupa oameni la 25 de cm la inaltime solului, si taie tot ce intalnesc in cale, de la pisici, tomberoane, pana la membre inferioare umane!!!!

interfon: BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!
anda: mrrrrrrrr-carrrrrr!...
interfon: BRRRR! buna ziua, sunt administratorul de la magazinul de patiserie de jos, imi puteti spune unde pot sa-l gasesc pe administratorul blocului? ca nu raspunde la interfon la scara unde locuieste el (!!!!)...
anda: pai aici nu locuieste administratorul
interfon: si nu stiti unde e?
anda: NU!

si asa se desfasoara diminetile, cu diverse alte varinate de convorbiri, de la pliante pentru politicieni (in mijlocul sezonului electoral) pana la "posta!!!" si vecini sau necunoscuti blocati in parcare de cine stie ce masina necunoscuta "nu stiti a cui e masina rosie cu picatele mov si numar b314zda", de luni pana vineri, pana in maxim ora 12. pam pam.

9 comentarii:

 1. La 13 nu prea sună lumea... îi bine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu ai silent la interfon?.....stii ce fain functioneaza........aaaaa asta bineinteles functioneaza daca nu ai prieteni care intra prin spate si apoi vin si suna in sonerie.

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) da cum zice si Paul, tre sa pui pe silent. Sau daca vrei am niste dopuri de urechi pe care le-am achizitionat la Sziget Fest. Nefolosite, gen, ca mi-am luat mai multe sa fie... :)) Pot sa te sune si pompierii cu toporu in usa ca nu te deranjezi..

  RăspundețiȘtergere
 4. andra, normal ca e greu sa formezi doua cifre in loc de una singura, cea mai la indemana, cea mai din centru. iti zic eu, e grav!!! :))

  baietii, da, am silent, numai ca eu am si familie care isi uita cheile acasa, si nu e fain sa stai in fata blocului si sa stii ca in casa e cineva cu dopuri in urechi care iti da ignore, sunt totusi umana :P

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai putea atunci sa scrii pe celelalate butoane: Posta, Gunoi, Pliante etc :P

  RăspundețiȘtergere
 6. :)) as putea!!! e chiar o idee foarte buna!

  si sa stii, de curiozitate m-am uitat azi, la numarul 5 nu se mai distinge scrisul pe interfon, s-a uzat/luat vopseaua de la atata folosit...

  RăspundețiȘtergere
 7. imi dau seama.. ai mai putea face ceva extrem. sa-l arzi pe nr 5 cu tigara, chibrit incat sa arate dizgratios. nimeni nu pune mana pe ceva urat daca nu-i musai.

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu pateam asta cu telefonul fix, pe la orele 6-7 sambata si duminica...pana intr-o zi cand am decis sa-l scot din priza....si m-am trezit cu vecina la usa pe la ora 15 ca nu raspundeam la telefon si mama a crezut ca am patit ceva....deh, noapte lunga inainte...

  RăspundețiȘtergere
 9. :)) Oribil!!!

  Eu nu-mi pun telefonul pe silent niciodata cand sunt acasa, doar daca nu cumva il uit asa de pe la lucru, tocmai ca sunt paranoica si am impresia ca fix atunci cand dorm se intampla dezastre, si nu ma deranjeaza cand ma suna prieteni si ma trezesc din somn, ca oricum adorm la loc aproape instantaneu daca nu e ceva grav.

  Cat despre fix, nu mai am.

  RăspundețiȘtergere