marți, 30 martie 2010

Da fetelor........va detesta

Orice fata ai întreba, indiferent de rasa, varsta, culoare a parului, stare sociala sau ocupatie, viseaza sa traiasca fericita alaturi de un barbat monogam. Nu conteaza ca e chipes, atent, inteligent, cu un job care sa asigure un trai decent, cu simtul umorului, nu tata, ele nu vor sa fie inselate niciodata, ca deh iubirea e vesnica, fluturii din stomac raman acolo de parca ar avea colivie, iar ele sunt si vor ramane pentru partenerul de viata singura tentatie. Ei bine, sa va spun un adevar banal: barbatul nu a fost construit genetic sa reziste o viata intreaga cu o singura femeie. Nu mai incercati sa cautati explicatii gen "ii ofer tot ce isi poate el dori" nu printeso nu ii poti oferi, pentru ca exista in noi o gena care isi doreste tot timpul ceva nou, ceva ce nu poate avea.

Eu unul nu am intalnit in viata mea barbat trecut de varsta a doua care sa nu-si fi inselat vreodata nevasta. Intrebati-va mamele, matusile, bunicile sau orice cunostiinta. Daca vreuna zice ca al ei nu a facut atunci ori va minte cu nerusinare, ori barbatul ala e destul de inteligent si ea nu a aflat niciodata. Da este posibil ca o perioada sa fiti pentru el craiasa din povesti, sa multumeasca cerului pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de tine, dar toate astea sunt trecatoare si nu tin o vesnicie oricat de frumoasa, grijulie, atenta sau fidela ai fii. Acum eu nu sustin ca reciproca n-ar fi valabila. Dar niciodata nu vei auzi un barbat, cu mansarda decent mobilata, sa fie preocupat in a nu fi inselat niciodata.

Am si o solutie pentru cele care sunt pe balustrada balconului gata sa se arunce, pentru ca viata lor nu mai are sens(de parca cineva ar citi sau crede ce zic io). Cautati un barbat, destul de inteligent si smecher incat sa nu va lase vreodata impresia ca ati fost inselate sau ca el ar putea face asa ceva. Credeti-ma e singura solutie, altfel veti ajunge sa suferiti, sa distrugeti vieti, sa ramaneti singure. Vorba proverbului, nimic din ceea ce nu stii nu te poate afecta.

9 comentarii:

  1. Paul... asta e ca e un fel de reminder al axiomei, nu? Dragut din partea ta. Si asta tre' pusa pe telefon.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare adevar si foarte sanatos punct de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. știi cum e... îți bați gura degeaba.

    Din păcate sunt unele lucruri pe care unele femei pur și simplu le știu mult mai bine decât oricine altcineva.

    Hai, noi să fim sănătoși.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai am eu o solutie. Iti spun data viitoare cand ne vedem. Ca asa ceva scandalos nu se poate scrie pe net! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa mai raspund si la comentarii sa nu zica lumea ca sunt neserios:D....
    @Anda.....Pisi iti pierzi din farmec, de cand cenzura are efect asupra ta, tu scarba divina?
    @Cristina daca o fata imi zice ca punctul meu de vedere e foarte sanatos, inseamna ca mai exista speranta in lume! Aprecierile mele, tanara domnita:)
    @Horia this is so fucking true!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai e o varianta...menaj a trois :P

    RăspundețiȘtergere
  7. haha, uite-uite cine-i pe aceeasi lungime de unda.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare absolut infantil ca barbatii sa-si justifice incapacitatea de a se controla, prin faptul ca prin "natura" sunt asa.Ei,saracii,cat de tare ar vrea sa fie fideli,dar natura asta dom'le nu-i lasa si pace.Hai sa fim seriosi, oamenii isi pot controla instinctele,din cate stiu eu,altfel am fi redusi la statusul de maimute bipede.Nu neg ca exista multi care se complac in acest stadiu,simtindu-se "liberi",asta e la atitudinea fiecaruia.Daca toti ne-am ascunde in spatele unor motive de genul "asa sunt de la natura",unde am ajunge?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu pe ce lume traiesti tu, sau daca ai terminat generala, dar eu iti spun cum e in lumea reala. Teorii despre moralitate, evolutionism se pot tine oricand, practica insa o dovedeste(nu mi-a indicat nimeni vreun barbat de varsta a doua fidel)

    RăspundețiȘtergere