luni, 25 ianuarie 2010

Mda...totul e "Dalai Lama"

Daca tot am ajuns si eu pe blogul acesta, m-am gandit ca la o ora de-asta indecenta e binevenita o prezentare a universului meu care numai user-friendly nu e acum.

Am amigdalita/faringita/laringita/ ce pisici poate sa-mi faca vocea sa sune ca lui Pavarotti si inghititul apei un calvar.

Aceasta boala a fost dobandita cu greu inca din copilarie, cand, aparea atat de des incat mama nu a mai rezistat si a dat replica doctoritei "spune-i verde, albastru, galben , orice numai rosu in gat sa nu mai zici".

Dupa vreo 22 de ani de convietuire cu ea am aflat recent ca a lasat urme: amigdalele mi s-au atrofiat si nu prea mai fac mare lucru. Colac peste pupaza, am si deviatie de sept si piramida nazala rupta asa ca anul acesta trebuie sa ma operez ca sa nu-mi afecteze auzul la o ureche.

Deci nici cu respiratia nu stau prea bine azi. Totul s-a accentuat din cauza gatului, care vad ca a convins si nasul sa se comporte ca un tradator.

Si abia pot sa beau un pahar de apa....Dalai Lama, Dalai Lama de 10 ori, poate incepe sa ma iubeasca universul maine.

8 comentarii:

  1. Cred că universul încearcă să-ți spună că nu ar trebui să bei apă. Un fel de post mesiatic, dar doar pe jumate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu mai beau apa? Sacrilegiu!!!!! Eu u functionez fara vreo 2-3 litri de apa pe zi :))...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfhoaaai, păi cu atât mai mult! În plus, ai tendințe semi-masochiste de bei 2-3 litri de apă zilnic... cu toate că te doare la fiecare înghițitură?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da...Nu pot trai fara apa...incep sa tusesc:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Tin si eu minte vremurile cu "raceala"... practic ma taram prin diverse locuri ale case incercand pozitia cea mai buna in care pot sa respir eficient. Doar ca pe mine m-a lovit intr-o perioada de relativa inactivitate, si am putiut sa-mi bag picioarele in Univers, si sa ma duc la culcare! :)
    Presupun ca tu nu poti sa-ti bagi niciun picior in Univers... in perioada asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anda draga, momentan am scapat cu bine...numai un pic ma mai doare gatul...da' la cate chestii fac zilnic, de mai imi bag si picioarele...o sa ajung sa lucrez in somn :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Colac peste pupaza, am si deviatie de sept si piramida nazala rupta asa ca anul acesta trebuie sa ma operez ca sa nu-mi afecteze auzul la o ureche.
    Ciudat. Si eu. :)))
    `Universul m-a rugat sa te anunt ca ai un blog foarte frumos !

    RăspundețiȘtergere
  8. @Melisa: multumesc frumos. Imi pare rau ca ai probleme, dar se pare ca necazurile de genul asta vin cu altele la pachet: si nas rupt si deviatie de sept. Iti urez sanatate si operatie reusita :).

    RăspundețiȘtergere