marți, 19 ianuarie 2010

Nope, tot nu ma detesta...

Nu e ca si cand as implora sa-mi cauzeze cat mai multe probleme, doar ca acum, odata ce framantarile sentimentale s-au epuizat si mi-am regasit echilibrul, parca imi lipseste angoasa sufleteasca care-mi permitea sa scot din mine opere de arta :)). Sau simulacre, macar. Pentru ca in lipsa ei imi moare si inspiratia, ajungand in situatia de a pleca de-acasa doar pentru a mi se intampla ceva interesant si memorabil. Cum am facut aseara, cand, in loc sa merg si eu cu un taxi ca omul linistit si responsabil care-si lasa masina acasa numai pentru ca sa bea fara masura mai incolo, mi-am incercat norocul cu troleul 15 realizand un blat ca la carte. Am suit de la capat, m-am asezat frumusel pe scaun in dreapta la geam ca sa pot mirosi "copoii" din statie la timp si am inceput sa exersez poezia (de unde frate sa cumpar bilet la ora asta ca-s inchise chioscurile si oricum eu merg rar nu-mi fac legitimatie hai dom'le fii serios arat eu a blatist doar platesc impozite la stat si din banii mei s-au luat autobuzele astea am tot dreptul sa le circul de ce nu vinde soferu bilete ca uite am bani - si pac! spaga daca e groasa treaba).

Si asa ma pomenesc pe la statia Cluj ca se urca in extremis trei controlori si un comunitar pe deasupra. Futui! am zis, simitind cum se duc ultimii 50 de lei din portmoneu si probabil voi reindexa bugetul pe luna viitoare cand voi lua salariul. Pentru ca e bine stiut, daca vin si comunitarii e serioasa treaba, nu merge cu "lasa-ma nene ca-s student" sau "n-am buletinu ca mi l-o furat" etc... Deci om mort dar totusi stapan pe mine. Am ignorat complet ce se petrece in jurul meu uitandu-ma pe geam si incercand un Tatal Nostru pe care insa uitandu-l, am recurs la Inger Ingerasul meu... Dupa ce au scotocit vreo juma de troleu la misto, toti avand carduri si bilete proaspat stantate, i-au prin pe doi tinerei - un el si o ea - ambii in trening, iesiti la plimbare pesemne, si s-au multumit. Deci, nu-mi credeam ochilor...e o gluma, mi se pregateste ceva la final cand se deschid usile? La complex am scapat, Universul ma iertase si de data asta. Am scapat.. la preputz.. cum ar veni. N-am eu noroc in dragoste dar vad ca Irishu imi da de baut saptamanal moca, Telpark-ul ma controleaza exact in ziua cand imi iau si eu ticket de parcare, ratt-istii ma ocolesc desi sunt prada sigura.. eu zic ca trebuia sa fi jucat la loto... Toata simpatia mea celor care nu sunt ocoliti.. sacrificiile voastre nu vor fi uitate cel putin de mine. Adios...

Ps: si totusi anul trecut mi-a pocnit masina unul in parcare la Profi. Shit happenzzz!

3 comentarii:

  1. :)) Eu azi mi-am facut abonament! Sa fie clar!
    Nu pot sa cred, cum pe unii ii ocoleste dispretul Universului. Not fair, mai ales la faza cu controlorii!!!

    Eu sunt prea obosita sa-mi formulez vreo fraza coerenta, dar uneori ma detesta, dar de cele mai multe ori nu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Universul te-a scutit de un chin ca sa ajungi bine dispus la mine la ziua :P. Eu am fost de vina :)). Am pus o vorba buna pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere